Benefietetentje 3 september 2017

Hebt u altijd bij een echt Vietnamees gezin willen eten, maar nog geen gelegenheid gehad? Dan is dit uw kans! Op 3 september 2017 zullen de vrijwilligers een benefietetentje geven ten gunste van het project ‘Vegen in aandacht’ voor visueel gehandicapten in Van Gia (Vietnam). Op deze dag zullen verschillende Vietnamese vrijwilligers authentieke Vietnamese gerechten koken, zoals ze deze thuis eten. Voor de kinderen hebben kinderen van de vrijwilligers kleurplaten gemaakt en spelletjes bedacht. Zij hoeven zich dus ook niet te vervelen. Download de flyer voor meer informatie. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Let op: u dient zich wel aan te melden, zodat de vrijwilligers weten voor hoeveel mensen ze kunnen koken.

Graag tot ziens op het benefietetentje!