In 2007 heeft onze charity-kapper haar hairstylist opleiding afgerond. Het traject heeft ze als hobby gevolgd, daarom wilde ze na het behalen van het diploma niet als kapper aan de slag. Veel modellen tijdens de opleiding wilden daarna nog steeds door haar geknipt worden. Ze wilde geen geld aannemen voor haarzelf. Daarom heeft ze de volgende deal met haar klanten gesloten: zij knipt kosteloos, maar mensen zijn vrij om te doneren. Het geld dat gedoneerd wordt pot ze op en geeft ze aan personen die geld inzamelen voor goede doelen. Ze knipt dames, heren en kinderen. In verband met tijdgebrek doet ze geen kleuringen en omvormingen.

Wilt u een knipbeurt voor het goede doel? Klik hier om contact op te nemen. Ze neemt zo snel mogelijk contact met u op om een knipafspraak te maken.

OPGELET: ze heeft nog nooit in een kapperszaak gestaan en doet geen massaproductie. Uw haar wordt met aandacht verzorgd. Hierdoor moet u rekening houden met een ietwat langere kniptijd. U staat dus niet binnen 10 minuten buiten.