LET OP: IN VERBAND MET DE MAAK VAN DE LOEMPIA’S VRAGEN WIJ U ONDERSTAANDE AAN TE HOUDEN

 • bestellingen onder de 100 stuks MINIMAAL 1 WEEK VAN TEVOREN doorgeven
 • bestellingen boven de 100 stuks MINIMAAL 2 WEKEN VAN TEVOREN doorgeven

U kunt Vietnamese loempia’s bestellen. Deze worden door onze vrijwilligers gemaakt. We bieden de loempia’s bevroren en inclusief saus aan.

De ingrediënten worden allemaal zorgvuldig geselecteerd. Groente is zo veel mogelijk biologisch. De loempia’s worden volledig met de hand voorbereid. 100% biologische loempia’s kunnen we niet aanbieden omdat sommige ingrediënten niet biologisch verkrijgbaar zijn of biologisch te duur zijn.

Er zijn drie varianten:

 • vegetarisch               € 0,90 per stuk
 • met halal kip             € 1,00 per stuk
 • met garnalen            € 1,10 per stuk

NB. Indien wij de loempia’s aanbieden tijdens een evenement zoals benefietetentjes of festivals kosten alle loempia’s € 1,25 per stuk in verband met de bijkomende kosten. Ook is de prijs van alle soorten loempia’s hetzelfde omdat wij (tijdens benefietetentjes) voor het gemak met bonnen werken à € 2,50 per stuk. U krijgt dan twee loempia’s voor één bon. Ook hierbij geldt dat alle opbrengst minus de kosten naar onze projecten gaat.

Indien u nog nooit loempia’s bij ons besteld heeft, krijgt u er bakinstructies bij. Ook krijgt u er instructies bij om de loempia’s op z’n Vietnamees te eten.

Neem gerust contact op met ons als u vragen/opmerkingen/interesse heeft.

 

Bijdragen als ondernemer:

Als ondernemer kunt u ook een bijdrage leveren aan deze DEP activiteit. U kunt onze loempia’s in uw assortiment opnemen en deze tegen een voor u kostendekkende prijs verkopen.

T.V. Pham te Zwolle is de eerste ondernemer die op deze wijze een bijdrage levert.

Loempia verkoopwagen van T.V. Pham op het terrein van Karwei te Zwolle

 

Bijdragen als werknemer van een bedrijf/organisatie:

Als werknemer kunt u een bijdrage leveren door uw collega’s te attenderen op de mogelijkheid om loempia’s bij ons af te nemen. Hoe werkt het?

 1. u inventariseert bij uw collega’s (en/of vrienden en familie) of er animo is voor loempia’s (bevroren dus thuis zelf bakken!)
 2. u laat ons weten dat u namens de stichting loempia’s wilt aanbieden
 3. wij zenden u een invullijst
 4. u verstuurt deze lijst aan geïnteresseerde collega’s/vrienden/familieleden of u vult de lijst zelf in na inventarisatie (let op: alleen aan degenen die interesse hebben. Wij willen mensen niet vermoeien met zaken waar ze niet op zitten te wachten)
 5. zij vullen in/geven door hoeveel loempia’s per soort zij willen
 6. u stuurt het formulier terug aan ons
 7. wij zenden u de lijst retour met een prijsopgave
 8. bij akkoord gaan wij de loempia’s maken en verdere afspraken maken met u over levering